Novatik

Alege acoperișul tău dintr-o gamă variată

Cere o ofertaDescarcă catalog

ȚIGLĂ METALICĂ

Alege din gama noastră de acoperișuri

Novatik METAL KOLAJ

Novatik METAL KOLAJ, un profil cu linii orizontale accentuate, oferă un look modern acoperișului, dar în același timp și un aspect clasic ce amintește de acoperișurile mansardelor frantuzești sau de stereotomia zidurilor de cărămidă. Este un profil care se potrivește mai ales acoperișurilor cu pante abrupte, inclusiv pentru placările verticale.

Novatik METAL SLATE

Dacă ești adeptul originalității, profilul Novatik METAL SLATE este pentru tine! Și asta pentru că profilul Novatik SLATE imprimă un caracter unic, care rezonează perfect cu persoanele aflate în căutarea unui stil diferit, ce poate să le scoată din anonimat. Descoperă frumusețea unică a țiglei metalice Novatik METAL SLATE.

Novatik METAL WOOD

Spre deosebire de șindrilele tradiționale din lemn, care au nevoie de intervenții ulterioare, șindrilele metalice Novatik METAL WOOD nu trebuie întreținute sau înlocuite.

Novatik METAL CLASSIC

Profilul distinct al tiglei metalice Novatik METAL CLASSIC este previzibil de echilibrat, fermecător de tradițional și surprinzător de original. Designul optim al tiglei metalice Novatik METAL CLASSIC si greutatea redusa garantează buna funcționarea a acestuia.

Novatik METAL CLASSIC DUO

Atunci când alegi calitate, primești și mai multe avantaje. Cu țigla metalică Novatik METAL CLASSIC DUO, cea mai economică soluție Novatik pentru învelitoare, beneficiezi de până la 20% mai puține pierderi tehnologice în timpul montajului, în comparație cu alte tipuri de învelitori metalice produse în panouri mari.

ȚIGLĂ METALICĂ CU ACOPERIRE VULCANICĂ

Cu acoperire de rocă vulcanică

Novatik NATURA CLASSIC

Simetrie, eleganță, longevitate, frumusețe atemporală… toate aceste particularități și avantaje, precum și multe altele le veți descoperi și regăsi în profilul țiglei metalice cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA CLASSIC. Profilul Novatik NATURA CLASSIC reprezintă soluția ideală atunci când se dorește păstrarea stilului tradițional al acoperișului.

Novatik NATURA SLATE

Originalitatea este calitatea cea mai lesne de remarcat a țiglei metalice Novatik NATURA SLATE. Acest profil plat se pretează atât placărilor verticale, cât și acoperișurilor înclinate, reprezentând soluția ideală pentru construcțiile cu design modern, contemporan, dar și pentru renovări. Imaginea de ansamblu a acoperișului NATURA SLATE este atipică pentru țiglele metalice datorită design-ului modulelor, ce permite crearea unei configurații care te duce cu gândul la învelitorile din plăci de ardezie.

Novatik NATURA WOOD

Țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA WOOD este o soluție pentru acoperiș extrem de eficientă și economică, ce păstrează aspectul natural al șindrilei de lemn. Astfel, grație acoperirii cu rocă vulcanică, orice construcție se va bucura de un rezultat arhitectural deosebit. În plus, fiind o șindrilă metalică, Natura Wood nu necesită întreținere suplimentară.

Novatik NATURA ROMAN

Arhitectura acoperișurilor mediteraneene presupune culori calde, naturale, pante line și curbe ample, atribute pe care Novatik NATURA Roman le-a redefinit printr-o soluție inteligentă și versatilă. Țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA ROMAN beneficiază de un design special, ce oferă oricărui proiect un farmec mediteranean unic, cu performanțe imbatabile și aspect desăvârșit.

Novatik NATURA STONE

Țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA WOOD este o soluție pentru acoperiș extrem de eficientă și economică, ce păstrează aspectul natural al șindrilei de lemn. Astfel, grație acoperirii cu rocă vulcanică, orice construcție se va bucura de un rezultat arhitectural deosebit. În plus, fiind o șindrilă metalică, Natura Wood nu necesită întreținere suplimentară.

TABLĂ PREFĂLȚUITĂ

Novatik METAL CLICK | PENTRU LINII PURRRFECTE

Tabla prefălțuită îndeplinește cerințele celor aflați în căutarea unui acoperiș rafinat, dar totodată durabil și sigur. Acest profil se remarcă printr-un aspect plat ireproșabil, o rezistență sporită la coroziune, montaj ușor și dispune de sisteme de fixare sigure. Novatik METAL CLICK este o soluție ideală atât pentru renovări, cât și pentru restaurări ori arhitecturi ultra-moderne. Tabla prefălțuită rămâne o alternativă simplă, rapidă, dar și rafinată pentru acoperișurile tradiționale, ce conferă oricărui proiect durabilitate, siguranță și un look modern.

Novatik METAL CLICK SILENT | PLOAIE FĂRĂ SONOR

Cauți o soluție simplă și rentabilă pentru îmbunătățirea acusticii locuinței tale? Îți prezentăm tabla prefălțuită Novatik METAL CLICK SILENT. Este îmbunătățită din punct de vedere al izolației fonice cu o membrană absorbantă autoadezivă proiectată pentru construcțiile metalice. Aceasta reduce zgomotul de ploaie și oferă o absorție maximă a sunetului de bandă largă dintr-o incintă.

TABLĂ FĂLȚUITĂ

Alege din gama noastră de acoperișuri

Novatik METAL FALȚ | Tablă fălțuită

Reprezintă un sistem de învelitoare în care panourile metalice sunt interconectate, prin fălțuirea marginilor, formându-se astfel îmbinări etanșe. Acest fapt îl diferențiază de toate celelalte acoperișuri metalice, deoarece și-a dovedit calitățile de acoperiș etanș la înclinații mici, care durează mult timp, arată modern și protejează structura clădirilor împotriva infiltrațiilor, fiind din ce în ce mai popular în rândul clienților.

STRATURI ROBUST RAIN |ROBUST

 • 1. ROBUST RAIN: Polyester 35 µm;
  ROBUST: Polyester 25 µm;
  (fața superioară a tablei);
 • 2. Grund;
 • 3. Strat protecție anticorozivă: Zn | ZnMg;
 • 4. Oțel;
 • 5. Strat protecție anticorozivă: Zn | ZnMg;
 • 6. ROBUST RAIN: Polyester 35 µm;
  ROBUST: Epoxid 10 µm;
  (fața inferioară a tablei).

SISTEME PLUVIALE

Jgheaburi și burlane

Novatik NATURA CLASSIC

Sistemele de jgheaburi si burlane Novatik RONDA sunt destinate proprietarilor care caută un sistem pluvial cu aspect discret, tradițional. Forma semicirculară a acestei game, precum și paleta de culori în tonuri naturale, respectă arhitectura oricărei fațade fără a o încărca. Caracteristica principală a sistemului pluvial Novatik RONDA își arată și în acest caz beneficiile pentru aspectul fațadei care este mai bine protejată de revărsările de apă, datorită formei particulare a jgheaburilor.

Novatik NATURA SLATE

Cauți un sistem pluvial cu design modern, care să se potrivească arhitecturii proiectului tău? Novatik QUADRA este o alternativă originală și modernă la sistemele pluviale clasice, semirotunde. Sistemul de jgheaburi și burlane rectangulare Novatik QUADRA poate fi ușor asociat oricărui tip de învelitoare, beneficiind ca zonă de aplicabilitate chiar și de zona construcțiilor industriale, fiind o soluție rapidă și eficientă pentru colectarea apelor pluviale la hale industriale de dimensiuni mici și medii.

MEMBRANE ANTICONDENS

NOVATIK 115 | Membrana anticondens

În comparație cu alte membrane cu densitate similară, folia anticondens NOVATIK 115 este caracterizată prin rezistență de lungă durată și nu necesită spațiu de ventilație între membrană și termoizolație.

NOVATIK 140 | Membrana anticondens

Folia anticondens NOVATIK 140, permeabilă la vapori, cu trei straturi este foarte rezistentă la deteriorări mecanice și la factori externi, inclusiv raze UV sau temperaturi ridicate.

NOVATIK 160 | Membrana anticondens

Folia anticondens NOVATIK 160 cu densitate ridicată (160 g/mp) și structură puternică este recomandată în special pentru acoperișurile cu astereală continuă, asigurând o rezistență ridicată la rupere în cazul unor sarcini mari sau a forțelor de frecare.

ȘIPCI METALICE PENTRU GARD

Novatik METAL | ȘIPCA METALICĂ

Designul minimalist al șipcilor Novatik METAL îmbinat cu rezistența sporită a oțelului conferă durabilitate și protecție împotriva condițiilor meteo extreme.

NOVATIK 140 | Membrana anticondens

Șipcile metalice Novatik NATURA reprezintă o investiție pe termen lung în calitate, durabilitate și au o rezistență îndelungată față de șipcile clasice din lemn, aducând o notă modernă și un aspect estetic deosebit întregii reședințe.

Novatik METAL | ȘIPCA METALICĂ

STRATURI

 • 1. Polyester Mat 35 de microni;
 • 2. Strat protecție Zn;
 • 3. Oțel;
 • 4. Strat protecție Zn;
 • 5. Polyester Mat 35 de microni.

CELE MAI VÂNDUTE

Cele mai vândute produse din categoria acoperișuri