Poti face comanda online, pe transilvaniadepo.ro, cat si telefonic: 0740 950 000 sau pe e-mail: office@transilvaniadepo.ro

Comanda online:

Procesul unei comenzi online este destul de simplu. Pentru comanda trebuie sa fii pe pagina produsului dorit si sa folosesti butonul “Adauga in cos“.
Dupa acest pas, vei fi redirectionat catre “Cosul tau” sau vei putea sa navighezi in continuare pentru a adauga si alte produse in cos.

La finalul cumparaturilor vei putea folosi butonul “Finalizare comanda” unde vei fi redirectionat catre o pagina unde trebuie sa completezi datele tale personale.

Pentru facturare pe persoana fizica va fi nevoie sa completezi CNP ul tau iau pentru facturare pe persoana juridica vei completa datele firmei.

Dupa completarea acestor date vei putea sa “Trimiti comanda” care va fi preluata de catre un consultant Transilvania Depo care va prelucra comanda ta in cel mai scurt timp posibil.

Comenzi telefonice

Poti apela la deparatamentul nostru apeland numarul de telefon 0740 950 000 unde un consultant Transilvania Depo va prelua comanda ta, te va informa despre stocul produsului dorit, sau alte informatii necesare comenzii tale.

Comanda prin email:

Poti trimite comanda ta si prin email la office@transilvaniadepo.ro cu titlul Comanda si numele produsului dorit, asa cum este el listat pe site-ul nostru.

Continutul obligatoriu intr-un email pentru a va putea procesa comanda:
1. Numele produsului comandat si numarul de bucati/mp
3. Numele si prenumele tau. Daca se doreste factura pe societate, te rugam sa ne scrii numele societatii impreuna cu numele delegatului si datele din C.I.
4. CNP
5. Telefon
6. Metoda de plata (ramburs, ordin de plata sau plata prin card bancar.)
7. Localitate/Judet
8. Adresa de livrare
9. Observatii

Sau daca esti in judetul Bistrita-Nasaud te asteptam pe Calea Clujului nr 322 direct in Showroom-ul nostru unde poti vedea si achizitiona produsul dorit de indata.