Formular returnare produs

Pentru retur produs completează formular de mai jos

Cere o ofertaDescarcă catalog

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si este in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 30 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 30 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Va recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor (cutie, palet, lada,etc.).

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat; consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Transilvania Depo va rambursa in cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maxim 14 zile calendaristice) de la data informarii Transilvania Depo de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului.

Transilvania Depo va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care Transilvania Depo nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta). Formularul de retur e un model și nu e obligatoriu. OUG 34/2014, clientul trebuie sa furnizeze datele necesare returnării. Clientul intelege ca odata completat formularul de retur, acesta accelereaza procesul de retur.

 

  (*) Campurile marcate cu acest simbol sunt obligatorii

  1.Informatii despre comanda

  2.Date Personale

  3. Returnarea banilor

  Transfer in cont bancar - valoarea returnata va fi transferata in contul bancar indicat mai jos

  4. Upload fisier

  Incarca fisierele legate de acest retur : poze, documente de constatare, etc.

  Prin apasarea butonului trimite inteleg si sunt de acord cu Politica de confidentialitate alaturi de termenii si conditile site-ului privind datele personale GDPR.