NEOMAT 30 – finisaj acoperiș de la Wetterbest este una dintre cele mai bune soluții de protecție de pe piața de acoperișuri. Protecția acestui finisaj acoperiș garantează o calitate înaltă în privința acoperirii cu vopsea mată.

Cu o rezistență mecanică superioară, finisajul NEOMAT 30 înregistrează performanțe importante la rezistența UV (RUV4) și coroziune (RC5).

Finisajul NEOMAT 30 asigură flexibitate, formalibilitate și durabilitate de top la prelucrare și montaj. De asemenea, are rezistența optimă la zgâriere, reducând riscul deteriorării la manipulare.

Descriere

Estetică – Finisajul Neomat 30 are un aspect mai pronunțat, ceea ce oferă acoperișului o notă și personalitate distinctă și pune în valoare eleganța acoperișurilor metalice.

DURATA DE VIAȚĂ – finisaj NEOMAT 30 este protecția cu 30 de ani garanție la coroziune și culoare.

NEOMAT 30 este finisajul acoperiș cu rezistență bună la zgâriere, reducând astfel riscul deteriorării la manipulare și montaj. De asemenea va avea un comportament excelent pe o perioadă foarte mare de timp

APLICABILITATE Finisaj Neomat 30

Finisajul NEOMAT 30 vine în completarea portofoliului actual și se aplică atât celor 4 profile de țiglă metalică, cât și profilelor Click, minirulourilor și profilelor trapezoidale.

Componenta pe straturi a materialului cu protectie de tip finisaj NEOMAT 30

  1. Film de protectie din Polietilena 25- 50 microni *
  2. Strat nominal de protectie 60 microni
  3. Strat de baza tip grund 30 microni
  4. Strat solutie pasivizare
  5. Strat protectie anorganica Zinc (Z275 g/m2)
  6. Miez otel
  7. Strat protectie anorganica Zinc (Z275 g/m2)
  8. Strat solutie pasivizare
  9. Strat protectie organica de vopsea (PE) 12 microni
  10. Membrana anticondens* – se aplica la cerere pe comanda