SUPREM 50 – Protecție maximă pentru acoperișul tău
Cea mai mare rezistență la coroziune și UV

Finisajul acoperiș SUPREM 50 de la Wetterbest asigură cea mai mare rezistență la raze ultraviolete, chiar și la altitudini mari.

Acest tip de finisaj acoperiș are cea mai mare rezistență la raze ultraviolete (Ruv4) și cea mai mare rezistență la coroziune (RC5), conform normativelor.

Descriere

Finisajul acoperiș SUPREM 50 este  protecția cu cea mai mare rezistență mecanică.

Grosimea stratului este de 50 microni și are cea mai mare rezistență la zgâriere, dintre toate protecțiile pe baza de vopsea existente în piață.

Finisajul acoperiș SUPREM 50 este protecția cu cea mai bună prelucrabilitate în condiții extreme. Se poate îndoi și monta la temperaturi de minus 15 grade Celsius.

Structura ușor mată este proiectată să reziste manipulărilor mecanice și protejează în timpul fabricației și montajului acoperișurilor.  Prin aceste specificații superioare producătorul poate oferi garanții extinse pentru acest produs.

Durata de viață Finisaj acoperiș SUPREM 50

SUPREM 50 este protecția cu 50 de ani garanție la coroziune și este probabil singura protecție care va arată la fel de bine și după 25 de ani.

Aplicabilitate

Finisajul acoperiș SUPREM 50 vine în completarea portofoliului actual și se aplică atât celor 5 profile de țiglă metalică, cât și profilelor Click, minirulourilor și profilelor trapezoidale.

Estetică

Din punct de vedere estetic, aspectul ușor mat texturat se diferențiază de celelalte protecții mate texturate adânc, având o notă elegantă și rafinată.

Materiale de calitate pentru o casă durabilă

Folosirea materialelor de calitate la dezvoltarea construcțiilor rezidențiale este o garanție a faptului că, pe lângă un montaj corespunzător, construcțiile vor avea parte de rezistență, o durată mai lungă de viață și se vor comporta optim la acțiunea factorilor de mediu. De asemenea, integrarea unor materiale din surse regenerabile sau cu flux de reutilizare, în construcții, le poate oferi clădirilor și un caracter de sustenabilitate.
Mai mult, proprietarii se vor putea bucura de o calitate a vieții mai bune, prin folosirea unor materiale de calitate, care nu conțin compuși și aditivi, cum ar fi azbestul, substanțe care se regăsesc în materialele de calitate îndoielnică. De aceea, este esențial în achiziționarea materialelor pentru construcții să ținem cont de anumite caracteristici, cum ar fi modul în care se comportă acestea la anumite condiții de mediu sau la situații extreme, ca incendiile. Totodată, produsele durabile oferă siguranța unei case „sănătoase” care contribuie la starea de bine a proprietarilor.
Astfel, Wetterbest pune accentul pe tipul de materie primă folosit la realizarea produselor sale și utilizează oțelul, un material reciclabil, care permite utilizarea de finisaje superioare, cum este SUPREM 50, asigurând cea mai mare rezistență la raze ultraviolete, chiar și la altitudini mari sau în zone cu salinitate mare, și cea mai mare rezistență la coroziune, conform normativelor. Datorită faptului că finisajul are o grosime de 50 microni, îi conferă cea mai mare rezistență la zgâriere, dintre toate protecțiile pe baza de vopsea existente în piață, fiind adaptabil la prelucrarea în condiții extreme și în timpul manipulărilor mecanice. Toate aceste specificații îi permit producătorului să ofere garanții extinse pentru acest produs, 50 de ani garanție la coroziune, de exemplu. Nu este de neglijat și aspectul unic, asigurat de acest tip de finisaj, prin prisma aspectului ușor mat texturat, care îl diferențiază de celelalte protecții existente, cât și aplicabilitatea lui pe toate profilele din portofoliul Wetterbest.