Tablă fălțuită Wetterbest Faltz

Tabla fălțuită Faltz sau Panourile pentru învelitori plane Wetterbest Faltz constituie cea mai sigură soluţie pentru acoperirea proiectelor rezidenţiale, comerciale sau industriale, atât în zona de acoperiş, cât şi în cea de faţade.

Panourile tip tablă fălțuită Faltz sunt panouri fălţuite tradiţional prin dublă-fălțuire, ceea ce înseamnă că au o durată de viață foarte mare și o siguranță sporită la infiltrații.

 

 Materie primă : Oţel galvanizat la cald prevopsit
 Grosime : 0,6mm
 Strat protecție Zinc : 275 g/m²
 Strat protecție vopsea : dublu vopsit 35 μm/35 μm
 Pantă minimă la montaj : 3,5⁰

Descriere

Minirulouri Wetterbest Faltz: tablă din oțel utilizată la realizarea panourilor pentru sisteme de învelitori și fațade falțuite îmbinate prin simplă sau dublă fălțuire. Învelitorile fălțuite Wetterbest Faltz se pot monta pe majoritatea tipurilor de acoperișuri și fațade.

Sistemele de învelitori realizate din minirulouri Wetterbest Faltz oferă multiple avantaje, atât în momentul execuției acestora cât și pe toata durata lor de viață:

  • Oțel cu grosime optimizată și cu maleabilitate excelentă
  • Rezistență sporită la coroziune și zgârieturi
  • Durabilitate la acțiunea factorilor de mediu și la radiațiile UV
  • Versatilitate și aplicabilitate pe o gamă întreagă de construcții, vechi, noi, cu arhitectură clasică sau modernă

Avantaje Tablă fălțuită Faltz

Tabla fălțuită Wetterbest FALTZ este o soluție actuală foarte versatilă, potrivită atât pentru acoperișurile clasice cât și pentru cele cu design inovator. Oțelul moale folosit pentru realizarea acesteia poate fi modelat astfel încât să corespundă celor mai exigente cerințe legate de aspect, siguranță, securitate, rezistență în materie de învelitori.

Acoperișul Wetterbest FALTZ asigură o frumusețe naturală atât caselor moderne, avangardiste cât și clădirilor istorice, de patrimoniu, datorită aspectului minimalist și eleganței clasice pe care o oferă. Este soluția ideală pentru cei care își doresc un acoperiș simplu, elegant, de bun gust.

Instalare Tablă fălțuită Faltz

Panourile Wetterbest Faltz se montează pe structura acoperișului după instalarea sistemului de drenaj al apei pluviale. Se pot monta atât pe suport continuu (pat astereală) cât și pe structură ventilată (rețea sipci). În cazul montajului direct pe astereală se va folosi membrana anticondens ventilată (strat de difuzie multifilament).

La montajul pe rețea de șipci, distanța dintre reazemele orizontale nu va depăsi 300 mm.

Fixarea panourilor pe suport se realizează exclusiv în sistem ascuns prin folosirea clemelor fixe și mobile.

Montajul se execută pe pantă cu înclinația de minim 3.5⁰atunci când pe acoperiș nu există zone de intersecții (ex. dolie, coamă înclinată, pereți, etc) sau străpungeri (ex. cosuri fum, ferestre mansardă, etc) sau pe panta de 6⁰ până la 90⁰, pe majoritatea formelor de acoperiș.

Lungimea unui panou Wetterbest Faltz se măsoară din centrul zonei fixe determinată pe șarpantă. Astfel, atât deasupra cât și dedesubtul zonei fixe panoul poate avea maxim 15 m

Sistemul Wetterbest FALTZ se remarcă prin

 

Wetterbest acoperisEtanșeitate sporită;
Wetterbest acoperisIdeal pentru toate tipurile de acoperiș cu o panta mai mare de 3,5 grade;
Wetterbest acoperisRezistența sporită la radiații UV, coroziune și infiltrații;
Wetterbest acoperisGaranție până la altitudini de 2100 metri;
Wetterbest acoperisDesign simplu, elegant, de bun gust;
Wetterbest acoperisGamă variată de culori;