Despre noi

Transilvania Depo – Materiale de construcții, Gresie, Piatră naturală. Acoperișuri, Vopsele

Cere o ofertaDescarcă catalog

Transilvania Depo vă oferă de materiale de înaltă calitate pentru construcții, precum piatra naturală, gresie și faianță, vopsele lavabile, profile decorative, parchet și tarket pentru pardoseli, pavaje și sisteme complete de acoperișuri.

 

Transilvania Depo a aparut ca răspuns la cererea din ce în ce mai mare de materiale de înaltă calitate pentru constructii, precum piatra naturală, gresie și faianță – modele ale unor renumiți designeri din domeniul amenajărilor interioare și exterioare ale caselor, vopsele lavabile de interior produse în Marea Britanie – Crown Paints, vopsea pentru lemn și metal, profile decorative pentru interior și exterior, parchet și tarket pentru pardoseli, pavaje și sisteme complete de acoperișuri.
Toate materialele de construcții pe care le comercializăm au împrumutat culorile din natură, aducând astfel natura mai aproape de fiecare dintre noi pentru a crea un confort superior.
Vă invităm să ne vizitați showroom-ul din Bistrița, str. Calea Clujului, nr. 322 sau să accesați website-ul nostru htpps://www.transilvaniadepo.ro unde veți găsi una dintre cele mai variate colecții de produse de cea mai bună calitate.
Transilvania Depo – calitate, confort și durabilitate

UNDE NE GĂSEȘTI

Te aștepăm în showroom-ul nostru